fbpx

Om kampagnen

Hvorfor er Sæt pris på din by – køb lokalt vigtigt?

I en tid med stor usikkerhed er det vigtigt at stå sammen lokalt. Under coronakrisen har nethandel fået øget medvind. Mens alle har siddet inden døre er det nemt at glemme, hvor vigtig byens handelsliv er for fællesskabet, sammenhængskraften og den lokale attraktivitet.

Når folk handler online eller måske slet ikke handler, tænker de sandsynligvis ikke på, hvad det betyder for deres lokalsamfund. At det ikke bare er en butik, der går glip af et køb. Det er også en arbejdsplads, der mister omsætning. Og en by, der mister skattekroner, der ellers kunne omsættes til uddannelse, omsorg og sundhed. Der igen påvirker lokalsamfundets foreninger og sportsklubber, som mister sponsorer og støtte fra handelslivet.

Det positive er dog, at medierne under krisen har øget fokus på problemstillingen. Og det skal vi bruge.

Derfor lancerer vi en landsdækkende kampagne fra slut maj og til 12. juni, der skal opfordre danskerne til at købe lokalt.

Vi sætter fokus på alt det positive ved at købe lokalt. Og vi hylder dem, der holder fanen højt og stædigt står op hver morgen for at gøre sig umage med kvalitet, gode råd og de ekstra smil, der giver kunderne lyst til at komme igen. På den måde kan vi sammen sørge for at holde liv i det gode lokale fællesskab – og for at få folk til at købe lokalt igen.

Holdet bag 

Sæt pris på din by – køb lokalt er et samarbejde mellem MarketsquareBIDdanmark samt byerne og de lokale handelsstandsforeninger.

Alle kan være med

Sæt pris på din by – køb lokalt er for alle, der har lyst til at være med. Det er nu, du har mulighed for at minde kunderne om alt det særlige ved at handle i en lokal butik. Jo flere butikker, der er ombord projektet, jo større effekt. Også på den lange bane. For jo flere lokale butikker vil kunne trives i din by.

Spørgsmål? Læs mere om Køb lokalt via vores FAQ.